A csoportmeccsek során az együttes az ASI, a Budaörs KC, az FTC, a Pénzügyőr és a Treff 07 SE csapatait, majd a döntőben a PLER gárdáját győzte le 19-18-ra. Az egész torna során kiemelkedő teljesítményt nyújtott a csapatunk kapusa, Podoba János, így méltán kapta meg a Fesztivál legjobb kapusa kitüntető címet ebben a korosztályban.
Az első helyet szerző csapat tagjai a következők: Győrvári Tamás, Tóth Róbert, Bálint Bence, Szücs Kristóf, Mráz Zsolt, Zaturecki Kevin, Balog Gábor, Podoba János, Szücs Márk (Dabas VSE KC) Brandt Balázs (Ceglédi KKSE), Ördög Bendegúz, Gulyás Dávid (Csömör), Szíjjártó Márton, Dudoli Márk, Majer Ákos, Molnár Botond (Váci KSE).
Edzők: Kovács István és Tóth Árpád

Szintén jól szerepelt e Fesztivál keretében a 2000-es születésűek között a leány Pest Megyei Válogatott, mely végül az értékes 5. helyet szerezte meg. A csapat a csoportjában harmadik helyen zárt, így az alsóházban folytathatta, ahol előbb a Pénzügyőr csapatát verte meg 26-9-re, majd a helyosztón a Csepel DSE-t 26-18-ra.
A csapat tagjai: Jónás Alexandra, Farkas Szimonetta, Sziráki Boglárka Tünde, Rubint Evelin (Tápiószele), Potondi Diána, Nagy Barbara, Kerner Tünde (Szigetszentmiklósi NKSE), Fernandez Barbara, Bóka Bettina, Katsanevaki Vanessa (KASE), Biszák Aletta, Molnár Regina, Izracska Panna, Sárkövi Stefánia, Kovács Zoé Boglárka (Váci NKSE), Kovács Vivien (Dömsöd).
Edzők: Valenta Eszter és Gyetván Krisztina

EHF-logo

 

IHF-logo

MKSZ-logo

SME Facebook Like Box Sidebar