A Szövetség Szervezeti és Működési Szabályzatának szellemében tevékenykedik, eljár a kézilabdázás területén a fair play gondolatának, szellemének terjesztésében. Végrehajtja a sportág területén jelentkező etikai és fegyelmi vétségek I. fokú határozattal történő kezelését, fegyelmi jogkört gyakorol a mérkőzéseken történő rendbontások, fegyelmezetlenségek, illetve az észlelt rendezési hiányosságok miatt. 

A Bizottság elnöke

Dr. Driszku-Törös Klaudia
+3670-341-6895
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Bizottság alelnöke

Berthóty Attila
+3620-481-9532

A Bizottság tagjai

Presinszki Imre    
+3630-325-2215

Topáné György Anna    
+3630-686-2720

Mogyorósi Mihály    
+3630-267-3152

Érsek Réka
+3670-606-5113A fegyelmi jelentő lap átvételéről:

A fegyelmi jelentőlapok átvételének szabályairól az alábbi tájékoztatást kérjük tudomásul venni. A fegyelmi jelentőlap átvétele kötelező.
Amennyiben a jelentett személy (vagy sportegyesület megbízottja) nem veszi át a jelentést, azzal újabb fegyelmi vétséget követ el.
A fegyelmi jelentőlap átvétele viszont nem jelenti azt, hogy a jelentett személy (vagy sportegyesület megbízottja) egyetért a fegyelmi jelentésben foglaltakkal, elismeri az abban leírtakat.
Az események megvitatása a fegyelmi eljárás során majd a Fegyelmi Bizottság feladata lesz.
Ezért a fegyelmi jelentőlapra a jelentett személy (vagy sportegyesület megbízottja) semmilyen megjegyzést, kiegészítést vagy kommentet nem írhat!
Megerősítésként: a fegyelmi jelentőlap aláírása kizárólag az átvételt igazolja, nem az abban foglaltak elismerését. A procedúra pont a csapatok védelmében szükséges: ezzel bizonyítható, hogy a fegyelmi jelentőlap még a mérkőzés helyszínén lett kitöltve, nem utólag, valamint a fegyelmi eljárás megindításáról a csapat tájékoztatást kapott.

A fegyelmi tárgyalásról:
Az a játékos, vagy hivatalos személy, akit a mérkőzés játékvezetői feljelentettek, a mérkőzést követő keddi napon köteles a PMKSZ Fegyelmi Bizottsága előtt megjelenni.
A játékos vagy hivatalos személy játékjoga egészen addig fel van függesztve, míg ügyében a Fegyelmi Bizottság határozatot nem hoz.

A fegyelmi tárgyalás helyszíne:
PMKSZ hivatalos helyisége
(1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76., II. emelet)

A fegyelmi tárgyalás időpontja:
a mérkőzést követő keddi nap 17:00 óra

A tárgyaláshoz szükséges dokumentumok:
játékos vagy edzői igazolvány és a mérkőzés után készült játékvezetői jelentés

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a fegyelmi tárgyaláson nem tud megjelenni, meghatalmazással képviselhetik, vagy kérvényezheti, hogy a tárgyalást távollétében folytassuk le. Kérjük, ez esetben töltse ki letöltésekben található, megfelelő nyomtatványt és azt küldje el az  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /var/userdata/web/pmkezi.hu/website/www/modules/mod_cinch_menu/tmpl/flyout.php on line 25

Notice: Undefined variable: subWidthULIE8 in /var/userdata/web/pmkezi.hu/website/www/modules/mod_cinch_menu/tmpl/css/styles-flyout.php on line 54

Notice: Undefined variable: subWidthA in /var/userdata/web/pmkezi.hu/website/www/modules/mod_cinch_menu/tmpl/css/styles-flyout.php on line 59

Notice: Undefined variable: subWidthLI8 in /var/userdata/web/pmkezi.hu/website/www/modules/mod_cinch_menu/tmpl/css/styles-flyout.php on line 64

SME Facebook Like Box Sidebar